VERTAISTUELLA ONNISTUNEESEEN KOTOUTUMISEEN

Kielelliseen ja kulttuuriseen vertaistukeen

Kielelliseen ja kulttuuriseen vertaistukeen perustuvan hankkeen avulla oli tarkoitus levittää hyviä, toimiviksi todettuja käytäntöjä turvapaikanhakijoiden kotoutumisen edistämiseksi. Kehitimme selkeää tietoa palveluista ja opastusta siihen, miten niihin haetaan sekä teimme lyhyen opetusvideon aiheesta.

TOIMINTAA

MEIDÄN ARVOMME

Missiomme on edistää eri kulttuuritaustoista tulevien maahanmuuttajien elämänhallintaa ja hyvinvointia. Pyrimme ohjaamaan asiakkaitamme oikeiden palvelujen pariin. Annamme tarvittavaa tukea ja apua niin paljon kuin resursseillamme on mahdollista. Pyrimme parantamaan heidän mahdollisuuksiaan toimia itsenäisesti yhteiskuntamme eri palvelujärjestelmissä.

Visiomme on yhtenäisempi suomalainen yhteiskunta. Haluamme mahdollistaa positiivisempaa dialogia ja näkökulmaa maahanmuuttajien ja yhteiskunnan välillä.

Strategiamme on tuoda maahanmuuttajanäkökulmaa julkiseen keskusteluun. Työmme tarkoitus on ehkäistä ennalta syrjäytymistä, päihde-ja mielenterveysongelmia sekä velkaantumista. Maahanmuuttajat ovat herkempiä ajautumaan rikoksiin.

AUKIOLOAIKA

Mo-To 10:00 – 17:00
La-Su Varattu ryhmille

YHTEYSTIEDOT

 +358 452027279

KOUTSI HANKE

KOUTSI HANKE 2020-2022 KOUTSI vahvistaa maahanmuuttajataustaisten kuntalaisten ja turvapaikanhakijoiden vapaaehtois- ja vertaistoiminnan kehittämistä siten, että vapaaehtoiset ja maahanmuuttajataustaiset asiantuntijat auttavat päihde- ja mielenterveysongelmaisia pääkaupunkiseudulla [...]

TIETOSUOJASELOSTE

TIETOSUOJASELOSTE MPMTO RY VÄLITTÄÄ YKSITYISYYDESTÄSI JA TIETOSUOJASTASI MPMTO Ry välitämme yksityisyydestäsi ja tietosuojastasi. Työskentelemme aktiivisesti tietosuojakysymysten kanssa varmistaaksemme, että keräämiämme henkilötietoja käsitellään vastuullisella ja turvallisella tavalla. [...]

TUKEA JA APUA

AUKIOLOAIKA

Mo-To 10:00 – 17:00
La-Su Varattu ryhmille
Varaa Aika
2020-09-01T12:49:23+03:00